Sortida a Sierra Nevada

06/02/2012

Durant el pont de la Puríssima un grup d'Infantils II es va desplaçar a Sierra Nevada per tal d'iniciar la temporada d'esquí amb cinc dies d'entrenament.

La sortida va anar genial! Es van poder combinar entrenaments de molta qualitat amb moments de diversió durant les tardes. L'estació va tenir un tracte preferent amb els Clubs i Federacions (entre els quals hi havia l'equip júnior de la RFEDI), ja que ens va facilitar pista d'entrenament i ens obria a les 7:45 h. I a més, vam poder utilitzar el CAR de Sierra Nevada per les sessions d'entrenament físic de les tardes.

El grup es va composar de set corredors d'Infantils II: Elena Servat, Sílvia Vila, Marta Fleta, Txell Duran, Mariona Sáez, Toni Medina i Martí Oller; i dos entrenadors: Cristina Bruy i Sergio Gutiérrez.

La rutina va ser la següent:

06:45 – Despertador
07:00 – Esmorzar
07:45 – Pujada al telecabina
08:00 – Escalfament
08:30 – Entrenament en traçat educatius o específic
11:30 – Entrenament tècnic en esquí lliure
14:30 – Dinar
16:30 – Entrenament físic
18:00 – Passeig / Hidromassatge o Sauna
19:00 – Estudi o deures / Temps lliure
21:00 – Sopar
22:30 - Dormir
 

Es van fer cinc dies d'esquí: tres d'eslàlom i dos de gegant. El primer dia es va fer un treball tècnic en esquí lliure i la resta de dies es va fer un treball progressiu de traçats: des d'educatius amb pal curt, fins a traçats específics amb pal llarg.

L'estació comptava amb 50 Km esquiables, amb una qualitat de neu i varietat de vistes boníssimes i un temps excel·lent: sol tots els dies! Fins i tot un dia des de dalt del Veleta vam veure Àfrica!

Per premiar el bon comportament del grup a l'hora de realitzar el treball a pistes, una tarda vam decidir anar a visitar la ciutat de Granada, menjar xocolata amb xurros (típic d'allà) i anar a veure l'Alhambra!

Per cert, dir que no érem els únics del CANM Cerdanya a Sierra Nevada, ja que també hi havia l'Anna Oller sota la disciplina de la FADI, interna al CAR, a la qual vam poder veure un parell de dies.

En resum: la sortida va ser molt profitosa i positiva en tots els aspectes!

Per saber més:
 
Sergio Gutiérrez
Entrenador d'Infantils I a Masella
 
Cristina Bruy
Entrenadora d'Infantils II al Pas de la Casa
 
 
 

INTERSPORT Head Victor Carreras Intersport Oller Brokers Casfin Boniquet Fusteria integral Jordi Matholding Grau Soler ortopedia Psicologa Silvia Alsina

 

POLÍTICA DE PRIVADESA

A través del present avís CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA informa als usuaris del lloc www.canmc.org, en compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant LOPD), sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si desitgen facilitar a l'EMPRESA les dades personals que els són sol·licitades al lloc web. També s'informa als usuaris de la incorporació de les dades en fitxers, el titular i responsable dels quals és CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA, portant a terme un tractament informatitzat amb la finalitat de cursar la seva sol·licitud, així com l'enviament d'informació comercial, per mitjans tradicionals i electrònics,sobre els serveis oferts actualment i en el futur.
Tret que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides als formularis. En cas de no proporcionar totes les dades estimades com a necessàries, CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA podrà, depenent del cas, no cursar la concreta sol·licitud que s'efectuï.
L'usuari haurà d'emplenar amb dades vertaderes, exactes, completes i actualitzades, responent als danys i perjudicis que pogués ocasionar a causa de l'emplenament defectuós dels formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades. CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA ha adoptat tots els nivells de seguretat de protecció de les dades personals exigides a la legislació vigent de protecció de dades, instal·lant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i altres riscs possibles.
Igualment, CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades personals i del seu deure de guardar-les i adoptarà totes les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l'estat de la tecnologia. Així mateix, aquest deure de confidencialitat és d'obligat compliment per tots aquells tercers que, en virtut d'un contracte de serveis d'encarregat del tractament de dades, tinguin accés a les dades de caràcter personal i als equips o sistemes d'informació de CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA.
L'usuari o la persona que el representi podrà exercir en qualsevol moment el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició d'acord amb l'establert a la LOPD i altra normativa aplicable a aquest efecte, adreçant una comunicació escrita i/o electrònica a info@canmc.org a CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA amb adreça Av. Pirineus, 23 baixos 17520 PUIGCERDÀ (GIRONA), en la qual s'acrediti la identitat de l'usuari.
En cas que l'empresa oferís algun tipus de servei especial en el qual determini unes previsions específiques diferents d'aquestes, pel que fa a la protecció de dades, tindrà primacia l'aplicació de les normes particulars indicades per a aquest servei en particular per damunt de les presents, en cas d'incongruència.
CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA es reserva el dret a modificar la present política, informant prèviament als usuaris dels canvis que s'hi introdueixin.